• Follow us: @greenminded.eu

EE #8 Võitlus toidu ja jäätmetega

See algatus loodi selleks, et tõsta teadlikkust on-line kampaaniate kaudu, et muuta südamed ja meeled roheliseks, inspireerida, ühendada ja aktiveerida tegevusi meie igapäevaste mõjude suurendamiseks! kõigis olemasolevates sotsiaalsetes ja digitaalsetes kanalites.

Teemad tõid:

Toidu sorteerimine

Aegumiskuupäeva jälgimine

Ülejääkide külmutamine

Osta vähem / võimalus süüa üle

Mitte ainult selleks, et inspireerida meie veebipõhist sihtrühma, vaid inspireerida ka nende lähedasi sõpru, kellega nad võivad seda kampaaniat jagada või kutsuda koos seda tegevust koos tegema ja oma esimest digiloomise kampaaniat tegema.

Noored täiskasvanud on meie koolituse käigus omandanud teadmisi ning selle veebipõhise roheliste tegevuste kampaania kaudu arendanud tänapäeva tööturul väga vajalikke läbivaid oskusi: suhtlemisoskusi, sotsiaalseid, kodanikupädevusi, kriitilist mõtlemist, loovust, digioskusi, meeskonnatööd ja palju muud jne. väärtustatud ettevõtlust. Kampaaniad kujundati digitaalselt ja jagati partnerorganisatsioonide suhtluskanalites, et jõuda, jagada ja mõjutada meie sihtmärki Eestis, mille hulka kuuluvad FB, IG, LinkedIn ja Twitter.

Algatust jagati ka EE partnerite kodulehel.

Leave A Reply

EstoniaLatviaLithuania