• Follow us: @greenminded.eu

EE #3 Aktid kliimamuutuste heaks

See algatus loodi selleks, et tõsta teadlikkust on-line kampaaniate kaudu, et muuta südamed ja meeled roheliseks, inspireerida, ühendada ja aktiveerida tegevusi meie igapäevaste mõjude suurendamiseks! kõigis olemasolevates sotsiaalsetes ja digitaalsetes kanalites.

Teemad tõid:

Taaskasutus

Vabatahtlik

Annetamine

Harida

Keskkonna säilitamine

Osalemine kliimameetmetes

Teiste harimine

Mittetulundusühingu toetamine

Energia säästmine kodus

Mitte ainult selleks, et inspireerida meie veebipõhist sihtrühma, vaid inspireerida ka nende lähedasi sõpru, kellega nad võivad seda kampaaniat jagada või kutsuda koos seda tegevust koos tegema ja oma esimest digitaalse loomingu kampaaniat tegema.

Noored täiskasvanud on meie koolituse käigus omandanud teadmisi ning selle on-line roheliste tegevuste kampaania kaudu arendanud tänapäeva tööturul väga vajalikke läbivaid oskusi: suhtlemisoskusi, sotsiaalseid, kodanikupädevusi, kriitilist mõtlemist, loovust, digioskusi, meeskonnatööd ja palju muud jne. väärtustatud ettevõtlust. Kampaania kujundati digitaalselt ja jagati partnerorganisatsioonide suhtluskanalites, et jõuda, jagada ja mõjutada meie sihtmärki Eestis, mille hulka kuuluvad FB, IG, LinkedIn ja Tweeter.

Algatust jagati ka EE partnerite kodulehel.

Leave A Reply

EstoniaLatviaLithuania